• +387 (0)35 277 612
Croatian Arabic English German Spanish Turkish

EXPLO MINERVO

je društvo sa višegodišnjim iskustvom i dugom tradicijom u oblasti izvođenja bušačko-minerskih radova, iskopa kao i specijalnih bušačko-minerskih radova.

Društvo je ranije poslovalo pod drugim nazivom, te je uslijed promjene vlasničke strukture došlo do preregistracije istog i promjene imena, što su ujedno i jedine bitne izmjene obzirom da je kadar koji je činio njegovu okosnicu ostao nepromijenjen, a također nastavljena je i uspješna saradnja sa svim dotadašnjim poslovnim partnerima. U cilju širenja našeg poslovanja egzistiraju podružnice u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Shodno navedenom, danas se možemo pohvaliti da u našim redovima imamo visokokvalifikovane stručnjake sa respektabilnim referencama stečenim na najzahtjevnijim projektima iz ove oblasti kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regionu. Pored stručnog i iskusnog kadra, posjedujemo također i kompletnu opremu, te visokokvalitetna sredstva miniranja za izvođenje svih vrsta poslova iz naše djelatnosti.

 

Naše dugogodišnje iskustvo i kvalitet pruženih usluga pomogli su nam da se profiliramo u jednu od najuspješnijih bosanskohercegovačkih kompanija iz oblasti bušačko-minerskih radova, tako da smo do sada bili angažovani na gotovo svim većim projektima u sklopu izgradnje Koridora Vc (Tunel Vijenac, Tunel Bijela Vlaka...), autoputa Gradiška-Banja Luka, izgradnje hidrotehničkih tunela (HE Mesići, HE Medna), rekonstrukciji magistralnih putnih pravaca (tunel Karaula), površinskim kopovima, kamenolomima, rudnicima itd.

Također smo i u Crnoj Gori uspješno izveli niz zahtjevnih projekata od kojih izdvajamo: bušenje i miniranje pri izgradnji tunela „Sozina“, bušenje i miniranje pri izgradnji treće trake „Miocka – Kolasin“, bušenje i miniranje pri izgradnji vodovoda „Bar – Ulcinj“, bušenje i miiranje na kamenolomima: Haj Nehaj Sutomore, Tofy Rožaje, Put Bar, Sport Billy Ulcinj, te mnogi drugi.

Naše poslovanje zasnivamo prije svega na vlastitim snagama, ali isto tako i na razgranatim odnosima sa našim klijentima i poslovnim partnerima u saradnji sa kojima uspješno izvodimo i najzahtjevnije poslove iz svih oblasti rudarstva i građevinarstva. Iz ponude izdvajamo pružanje usluga iz oblasti bušenja, miniranja, projektovanja, geotehnike, seizmičkih mjerenja, prodaje privrednog eksploziva i inicijalnih sredstava, nadzora, pirotehnike, te izvođenja građevinskih radova.

jordan Sneakersadidas
  • sjedište: Izeta Sarajlića 30.
  • ured: Petra Kočića br. 7.
  • 75000 Tuzla, BiH
  • +387 (0)35 277 612
  • +387 (0)35 277 613;
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Lokacija