• +387 (0)35 277 612
Croatian Arabic English German Spanish Turkish

Usluge

U mogućnosti smo Vam ponuditi izvođenje svih ostalih građevinskih radova bez obzira da li je riječ o građevinskim, rudarskim, hidrotehničkim, ili dr. objektima, sve po izrazito povoljnim cijenama i uz garantovan kvalitet.

Sa nama možete ugovoriti i izvođenje vatrometa za bilo koju priliku ili manifestaciju, kako biste na poseban način istakli Vama važne događaje.

Nadzor nad izvođenjem radova je sačinjen od:

Iz ponude izdvajamo usluge prometa privrednog eksploziva i inicijalnih sredstava za miniranja u svim vrstama i uslovima miniranja, koje obuhvataju:

Uspješno i sigurno izvođenje radova miniranja je moguće isključivo uz stručno korištenje moderne opreme, pomno planiranje, svakodnevno praćenje kvalitete izvedenih radova te izvođenje seizmičkih mjerenja.

Danas je moguće zadovoljiti sve potrebe zagrijavanja stambenih, poslovnih, stambeno-poslovnih i proizvodnih objekata putem toplotnih pumpi, od kojih su najrentabilniji i ekološki najprihvatljiviji sistemi korištenja toplote zemlje ugradnjom geosondi.

EXPLO MINERVO pruža usluge izrade stručnih prijedloga, savjeta, idejnih rješenja, elaborata, projektovanja što za klijenta znači uštedu energije, vremena i novca kao i kontrolu dinamike projekta.

Usluge miniranja (sa ili bez usluga bušenja) smo izvodili na gotovo svim velikim projektima kako u BiH tako i u regionu, što nas je profilisalo u jednu od najuspješnijih kompanija iz ove oblasti poznatoj po kvalitetnoj opremi i vrhunski obučenim zaposlenicima koji će pronaći rješenje za svaki zahtjev klijenta ma koliko zahtjevan i kompleksan isti bio.

Naš stručni tim primjenom višegodišnjih iskustava te savremenih tehnologija može da odgovori u potpunosti svim zahtjevima klijenata u vezi sa bušenjem bušotina bez obzira na vrstu stijena, dimenzije bušotina i to kako na kopnu tako i ispod vode.

  • sjedište: Izeta Sarajlića 30.
  • ured: Petra Kočića br. 7.
  • 75000 Tuzla, BiH
  • +387 (0)35 277 612
  • +387 (0)35 277 613;
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Lokacija