Printaj ovu stranu
Pirotehnika

Sa nama možete ugovoriti i izvođenje vatrometa za bilo koju priliku ili manifestaciju, kako biste na poseban način istakli Vama važne događaje.

Pružamo usluge izvođenja:

  • javnih vatrometa (manifestacije, koncerti...)
  • dnevnih vatrometa
  • svadbenih vatrometa
  • vatrometa povodom raznih proslava, rođendana, godišnjica, otvorenja i ostalih povoda po želji klijenata kako u otvorenom tako i u zatvorenom prostoru.

 

Vatrometi se zvanično prijavljuju MUP-u i izvodi ih ovlašteno lice, stručno osposobljeno za tu vrstu poslova, tako da su sigurnost i kvalitet zagarantovani. Sadržaj vatrometa se kreira za svaku priliku posebno, uz konsultovanje i dogovor sa klijentom a isti je dostupan tokom cijele godine, uz posebnu ponudu u prazničnim periodima.  

OSTALI GRAĐEVINSKI RADOVI I USLUGE

U mogućnosti smo ponuditi izvođenje svih ostalih građevinskih i rudaskih radova bez obzira o kojoj vrsti objekta je riječ, sve po izrazito povoljnim cijenama i uz garantovan kvalitet.

U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima, čak i za najkompleksnije projekte nudimo usluge izgradnje po principu ''ključ u ruke''.

Pored navedenog, društvo EXPLO MINERVO pruža usluge najma opreme i mehanizacije, naročito za potrebe Izvođača u svrhu izvođenja radova  na većim projektima unutar BiH.

Uz najam mehanizacije, na zahtjev također ustupamo i naše iskusne i obučene rukovaoce, koji su spremni odgovoriti svim izazovima pred kojima se nađu na terenu.